Vrednotenje vozil

Cenitev vozil

Hitro vrednotenje vozila:
Znamka
Dobrodošli na stran za Cenitev vozil.

V sodelovanju z evropsko referenco na področju vrednotenja vozil, podjetjem EurotaxGlass's Vam nudimo možnost izračuna informativne tržne vrednosti Vašega vozila.

Vrednotenje posameznega vozila upošteva poleg meseca in letnika prve registracije tudi stanje prevoženih km, stopnjo serijske opreme, pakete opreme ter vgrajeno originalno dodatno opremo izbranega vozila, ob zaključku vrednotenja pa lahko preko tiskalnika izpišete tudi EUROTAX-ov izpis vrednotenja vozila.

Podatki o vrednotenju so informativni ter neobvezujoči. Vrednotenje je na voljo le za vozila, ki niso starejša od 15 let.

POMEMBNO!
Vozilo je ovrednoteno ob predpostavki, da je stanje vozila DOBRO (razred 2), kar je tudi najpogostejše stanje vozil na trgu. Če je vozilo v slabšem stanju, je potrebno pričakovati nižjo vrednost oziroma v kolikor je vozilo zelo dobro ohranjeno (razred 1) pa je mogoče pričakovati višjo vrednost od prikazane.
Model
Oblika
Prva registracija
  -  
Gorivo:
bencinski motor
dieselski motor
električni motor
hibridni motor (bencin +elektrika)
hibridni motor (diesel + elektrika)Uvodni postopek vrednotenja poteka preko treh enostavnih korakov.
V prvem koraku iz seznama izberete znamko in model vozila, obliko vozila, mesec in leto prve registracije ter pogonsko gorivo vozila, za katerega želite opraviti cenitev. Ko boste vozilo določili in kliknili gumb NADALJUJ Z VREDNOTENJEM, se Vam bo na ekranu prikazal seznam vseh tipov oz. različic izbrane znamke in modela, ki so bili na izbrani datum v redni prodaji v Sloveniji.
V drugem koraku torej izberete željeni tip oz. različico. Na ta način bo vozilo natančno določeno. Vrednotenje si lahko ogledate po opravljenem nakupu vrednotenja preko sistema Valu (vrednost znaša 9,00 EUR z vključenim DDV). Prikazano vrednotenje Vašega vozila upošteva tudi mesečno in kilometrsko korekturo ter serijsko in dodatno opremo, vrednotenje pa si lahko tudi izpišete preko tiskalnika.