Vozila z jamstvom - predstavitev ponudnikov

Das Weltauto
Jamstvo za vozilo:
6-24 mesecev
Omejitev kilometrov:
Odvisno od vrste jamstva
= od 100.000 km do brez omejitve
Asistenca v primeru okvare:
brez omejitve (*2)
Potrdilo o kakovosti:
65 točk (ročno)
+ 150 točk (elektronsko)
Jamstvo za zamenjavo:
8 dni
Jamstvo za odkup:
Posebno financiranje:
Zavarovanje:
Jamstvo mobilnosti:
Nadomestno vozilo:
spletna stran:
ogled ponudbe vozil:
Tabela za primerjavo programov rabljenih vozil z jamstvom ponuja le hitri primerjalni pregled posameznih programov. Predlagamo, da natančne podatke o posameznem programu preverite na spletni strani ponudnika. Predstavljeni podatki so neobvezujoči.

Zakaj rabljeno vozilo z jamstvom?

Ali želite prihraniti pri nakupu vozila, brez da bi vas skrbelo, kakšno vozilo ste kupili? Slišati je odlično, kajne? Na spletnih straneh Avto.net smo se potrudili, da Vam iskanje takšnega vozila resnično poenostavimo.

Z dodanim certifikatom so rabljena vozila z jamstvom lahko resnično vredna svojega denarja. V praksi je namreč rabljeno vozilo z jamstvom tisto, ki gre skozi obsežno kontrolo ter ustreza zahtevam, ki jih večinoma določijo proizvajalci. Tako lahko rečemo, da je rabljeno vozilo z jamstvom skoraj tako brezhibno, kot če bi kupili novo vozilo. Vendar z eno bistveno razliko. Za takšno vozilo lahko plačate bistveno manj!

Res je tudi, da boste za takšno vozilo plačali več, kot za nepreverjeno in navzven podobno rabljeno vozilo, ki nima jamstva. Toda pomislite na prednosti: ob nakupu prejmete jamstvo za vozilo. Certifikati kakovosti za takšno vozilo so sestavljeni iz temeljitih pregledov na več najpomembnejših kontrolnih točkah, ki vam jamčijo tehnično brezhibnost. Trgovec vam ponuja jamstvo za zamenjavo vozila, nekateri pa celo jamstvo za odkup takšnega vozila, ko si boste zaželeli drugo vozilo. Na voljo Vam je celo posebna oblika financiranja, včasih pa tudi jamstvo mobilnosti!

Primerjavo programov rabljenih vozil z jamstvom smo Vam že pripravili v gornji tabeli. Če želite preveriti, ali je v ponudbi tudi kakšno vozilo za Vas, lahko KLIKNETE TUKAJ, ali pa na povezavo OGLED PONUDBE pod posameznim programom.


Želimo Vam varen nakup!