Moji oglasi
Oddaja oglasa v rubriki OSEBNA VOZILA

Hitri vnos oglasa:
Znamka
HITRI VNOS je namenjen hitri in enostavni oddaji oglasa za osebno vozilo. Obrazec za oddajo oglasa smo namreč podprli z bazo vseh vozil, ki so bila naprodaj pri uradnih prodajalcih v Sloveniji v obdobju zadnjih 15 let.

ALI JE BILO VOZILO UVOŽENO IZ TUJINE?
V kolikor je bilo Vaše vozilo uvoženo iz tujine, lahko Vaš oglas vedno izpolnite ali dopolnite tudi ročno, ter s tem zagotovite pravilen vnos podatkov.


VNOS NOVIH VOZIL:
Čeprav podatek o 1.registraciji ob novih vozilih NE BO OBJAVLJEN, pa je za vnos oglasa ta podatek potreben, saj je le tako mogoče določiti podatke o opremi in ostale karakteristike vozila.
Model
Oblika
Prva registracija
  -  
Gorivo:
bencin
diesel
elektrika
bencin + elektrikaV uvodnem koraku torej izberete znamko in model vozila. Pomembno je tudi, da pravilno določite obliko karoserije, mesec in letnik prve registracije ter podatke o gorivu. Po kliku na gumb HITRI VNOS vam bo Avtonet takoj ponudil seznam vseh modelov, ki so bili v navedenem obdobju v prodaji pri uradnih prodajalcih v Sloveniji. V naslednjem koraku boste izbrali ustrezni model vozila, in Vaš oglas je praktično dokončan. Na tak način izpolnjen oglas bo avtomatično vseboval vse pomembnejše tehnične karakteristike vozila, kakor tudi seznam serijske opreme.
Za dokončanje oglasa zadošča že, da oglas dopolnite s podatki o barvi Vašega vozila, prevoženimi kilometri, prodajno ceno ter kontaktnimi podatki, in oglas bo pripravljen.

Področje: