REGISTRACIJA NOVEGA TRGOVCA

Vloga za registracijo:
Naziv podjetja:
Davčna številka:
Kontaktna oseba:
Naslov / ulica:
Poštna številka in kraj:
Lokacija trgovca:
Kontaktni podatki:
Telefon:  / 
GSM:  / 
E-mail:
Spletna stran:
Kratka predstavitev Vašega podjetja:
Op.: ob vlogi za registracijo Vas prosimo tudi, da nam posredujete kopijo uradnega dokumenta, ki potrjuje registracijo podjetja oz. s.p. (AJPES / DURS / SRG). Kopijo dokumenta lahko pošljete na email trgovci@avto.net ali po fax-u 05 / 6713 701.

Skladno z določili 6.člena Zakona o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno (ZPDZC-1, Ur.l.RS št. 32/2014) izjavljamo, da imamo dejavnost, vsebina katere se nanaša na objavo oglasa, opredeljeno v ustanovitvenem aktu oziroma vpisano v register
Potrjujem seznanitev z vsebino pravnega obvestila ter se z njim v celoti strinjam!
Registracija novega trgovca je mogoča izključno za podjetja (d.o.o., s.p.,...) ki opravljajo registrirano dejavnost s področja prodaje vozil in spremljajoče opreme. Posebej opozarjamo, da je registracija primerna izključno za oglaševanje prodaje, ne pa oglaševanje storitev!
V kolikor ste fizična oseba oz. ne opravljate navedene dejavnosti, lahko svoj oglas oddate BREZPLAČNO preko rubrike MOJI OGLASI.
Prosimo, da vlogo izpolnite natančno, saj bomo le tako lahko omogočili, da čim hitreje pričnete z oglaševanjem Vaše avtomobilistične ponudbe. Izpolnitev vloge še ne pomeni avtomatične registracije. Na podlagi prejete vloge Vas bomo kontaktirali ter Vašo registracijo aktivirali na podlagi prejetih informacij.